Skoter.se
 
Navigera dig fram här   Tisdagen den 23:e juli 2024
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen  
  Nyhetsarkiv  
  Racing  
  Prenumeration  
  Tidigare tester  
  Videoteket  
  Till Salu  
  Auktion  
  Privata annonser  
  Forum - Skoter  
  Årets skoter  
  Medlem  
  Skoterkortet  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15293  
  Antal nyheter: 5822  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 17823 st  
  Igår: 55750 st  
  Denna månad:
1246133 st
 
  Föreg. månad:
1905096 st
 
  Totalt: 91482725 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. micke666
2. sunnne
3. FrankJScott
4. TheOne
5. Swarte
6. Herbert
7. allimac32
8. Alpinemadness
9. Hajen54
10. abbe63
 
 
Här är du: Nyhetsarkiv > Polaris släpper helt ny modellserie
 

Polaris släpper helt ny modellserie

Polaris har under många år haft sina Sportsman 570 modeller som flaggskepp i modellprogrammet. Nu lanserar man tre nya modeller inklusive flera uppdateringar. De helt nya Sportsman 2-up 570-modellerna 2025 har ny design, förbättrad säteskomfort och ergonomi, samt uppgraderingar för ökad hållbarhet.

Polaris har under många år haft sina Sportsman 570 modeller som flaggskepp i modellprogrammet. Nu lanserar man tre nya modeller inklusive flera uppdateringar. De helt nya Sportsman 2-up 570-modellerna 2025 har ny design, förbättrad säteskomfort och ergonomi, samt uppgraderingar för ökad hållbarhet.

Polaris Offroad lanserar sin efterlängtade 2-up ATV 570-serie som ansluter sig till deras bästsäljande Sportsman-serie. Den helt nya 2025 Sportsman 570-portföljen inkluderar nu tre nya modeller; Sportsman Touring, X2 och 6x6. Oavsett om användarna tar sig an tuffa jobb, ger sig ut på jaktexpeditioner eller utforskar nya vägar, låter det nya Sportsman 570 2-up sortimentet dem uppleva det tillsammans, med oslagbar komfort, styrka och mångsidighet.
En stor nyhet är att man kommer kunna montera sätesvärme för både förare och passagerare och vissa modeller har hand- och tum-värmare som standard likväl som motorvärmare, vilket kommer vara uppskattade egenskaper när morgonen är kall under hösten, jaktsäsongen eller på vinterhalvåret.
Riktigt bra för våra nordiska förhållanden. Motorkaraktären kommer man också kunna ställa in i tre olika lägen, arbete-, standard- och prestandaläge.

SPORTSMAN X2 570
Denna modell finns i tre olika färger där man kommer kunna köpa den som Traktor A och B, eller Terrängregistrerad. Sportsman X2 570 är byggd för arbete och är utrustad med lastflak som har en lastkapacitet på 181 kg. Det har även enkla snabblåsningsfunktoner för att enkelt lasta och lossa, där man även kan tippa flaket och lasten. X2 570 har en dragkapacitet på 290 kg (obromsad, mot 830 kg bromsad släpkapacitet) och hastighetsbegränsande funktion för precisionsdrivna arbetsuppgifter som exempelvis bevattning. Modellen finns i tre varianter där EPS är standardmodellen. Nordic Pro samt Black Edition kommer levereras standard med motorvärmare, hand -och tumvärme, aluminiumfälgar, samt Polaris-engineered HD-vinsch. Sportsman X2 570 har ett uppfällbart baksäte, som snabbt kan konverteras från 1-up till en bekväm 2-up med rejäla handtag för passageraren att hålla sig i.

SPORTSMAN TOURING 570
Denna modell finns i 2 versioner, EPS samt EPS SP där båda går att få registrerade som Traktor A och B eller Terräng. Modellen är uppgraderad med ny design, ännu bättre komfort och fler funktioner. Sportsman Touring 570 erbjuder mångsidigheten att köra på egen hand eller med en passagerare. ESP SP modellen kommer med ett helt nytt avtagbart passagerarsäte som med ett enkelt handgrepp kan tas bort och sättas dit, snabbt och lätt utan verktyg. Touring 570 erbjuder också förbättrade förvaringsalternativ med en kombinerad volym på hela 41,6 liter. Den rejäla volymen kommer tack vare den helt nya 23-liters bakre förvaringen som är integrerad under pakethållaren, så man kan förvara allt man behöver för en dag ute i skogen eller arbetet.

SPORTSMAN 6x6 570
Denna modell finns i två olika versioner, standard samt SP Nordic Pro Edition. Här är ett fordon som passar för den som står inför tuffa arbetsuppgifter och som är i behov av ännu mer effektivitet, styrka och hållbarhet för att få jobbet gjort. Den nya specialbyggda Sportsman 6x6 570 är grundligt testad för att klara de nordiskt tuffa terrängerna och förhållandena. Här sitter det ett stationärt passagerarsäte för bekväm körning med en passagerare. Det som gör 6x6 570 så workable är ett väl tilltaget lastflak som gör det möjligt att effektivt flytta större laster (362 kg). Med hjälp av flera fabriksmonterade D-ringar och fästpunkter säkras lasten. Det nya 19-liters förseglade och torra förvaringsutrymmet fram ger mer plats för verktyg och utrustning, skyddade från väder och vind.
På 6x6 570 SP Nordic Pro Edition har hand- och tumvärme monterade som standard, tillsammans med handskydd och de nya valbara körlägena: arbete-, standard- och prestandaläge.

Läs mer om detaljerna på dessa nyheter i Tidningen ATV-Quad 1-24 som kommer ut den 8 maj 2024.

PASSA PÅ ATT PRENUMERERA!
http://www.atv-quad.se/pren» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se