Skoter.se
 
Navigera dig fram här   Tisdagen den 23:e juli 2024
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen  
  Nyhetsarkiv  
  Racing  
  Prenumeration  
  Tidigare tester  
  Videoteket  
  Till Salu  
  Auktion  
  Privata annonser  
  Forum - Skoter  
  Årets skoter  
  Medlem  
  Skoterkortet  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15293  
  Antal nyheter: 5822  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 17505 st  
  Igår: 55750 st  
  Denna månad:
1245815 st
 
  Föreg. månad:
1905096 st
 
  Totalt: 91482407 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. micke666
2. sunnne
3. FrankJScott
4. TheOne
5. Swarte
6. Herbert
7. allimac32
8. Alpinemadness
9. Hajen54
10. abbe63
 
 
Här är du: Nyhetsarkiv > Nytt Nummer Ute! ATV-Quad 1-2024
 

Nytt Nummer Ute! ATV-Quad 1-2024

Nu är äntligen vårens första nummer ute. Ett fullspäckat nummer med hela 4 tester. Det har under dessa få månader sedan senaste numret hänt en hel del som vi skriver om både med nya modeller, tävlingar, nya släpvagnar och mycket mer.


Polaris 3 nya modeller + Ranger
Polaris har släppt tre helt nya modeller för 2-up segmentet. Modeller som är framtagna och släpps för den nordiska marknaden. Man har även passat på att släppa en helt ny Ranger lineup.


CF Moto köper Goes
Det händer en del nytt på märkesmarknaden där GOES märke köpts upp av CF Moto och kommer framöver ingå i CF Motos modellprogram.


Retro: Jiger
Vad är denna maskin för något? Vi har lyckats få fram den första fyrhjulingen som kom ut på marknaden. Relativt lik ARGO i sitt koncept men Jiger tillverkades i Kanada. Läs mer om den.


Vårtema
Vi har satt ihop ett vårtema med olika produkter som kan vara till hjälp för dina vårarbeten. Vem vill inte få det enklare att göra detta arbete med olika tillbehör.

TEST:

Linhai 500D EPS T3B är en trevlig modell som med både LED belysning och en fräsch färg tilltalar ögat. Modellen passar för mindre arbeten runt huset eller om man vill åka ut på mindre turer. En modell med ryggstöd som ser till att man får med en passagerare. En fyrhjuling som dessutom är i ett attraktivt och konkurrensmässigt prisläge.


Can Am Outlander Pro Max XU HD7
Denna modell är populär bland köparna då både motor och utrustningen tillsammans med funktionerna på den håller en bra nivå med många inställningsmöjligheter.


Loncin XWolf 700
Detta är ett nytillskott för Kellfri som är importör av detta märke i Sverige. Numera ett självständigt märke utan koppling till GOES. Namnet klingar exotiskt, men kommer den bli det multiverktyg som du behöver på gården?


Segway Snarler AT6 L Black Edition är en modell som är lång och medger att man enkelt får med sig en passagerare. Just Black Edition är lite annorlunda utrustad i jämförelse med sina modellkamrater i Snarler AT6 segmentet. Modellen känns stabil och att man sitter komfortabelt på den.


Racing:
SxS Nordic har kört sitt första race i Östersund med vinterskrud, Ett hett och halkigt möte mellan de olika tävlandena. Vi har ett hett startfält med välkända namn från racingvärlden.

Dakar Har även de kört ett race med ett gäng hårdnackade tävlanden. Ett race med lite mindre deltagare då man från arrangörens sida satt hårdare krav på vilka som får vara med.

I San Felipe såg en ny RXR dagens ljus utan att många anade det. Ett race med många bataljer där man hittar Polaris i toppen som märke efter att man tidigare haft en dominans av Can-Am tidigare.

RZR Pro R Factory later nästan som en ny fabrik men namnet åsyftar på Polaris senaste modell för racingvärlden som fått ta sina första skalper.


YXF 450R fyller 20 år Just denna modell är en ikon inom racingsammanhang. Här har man fått ett koncept och modell som med små justeringar levt upp till förarnas krav under flera års tid.


Kellfri blir ATV importör då man numera är ansvarig importör av Loncin i Sverige. I och med detta har man ett helhetskoncept med både fyrhjulingar och tillbehör under samma tak. En så kallad one-stop-shop.


Detta är ett axplock av vad tidningen innehåller så se till att köp ett nummer i kiosken nära dig, här. Eller se till att prenumerera så får du enkelt tidningen direkt ned i brevlådan. www.atv-quad.se/pren» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se