Skoter.se
 
Navigera dig fram här   Tisdagen den 23:e juli 2024
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen  
  Nyhetsarkiv  
  Racing  
  Prenumeration  
  Tidigare tester  
  Videoteket  
  Till Salu  
  Auktion  
  Privata annonser  
  Forum - Skoter  
  Årets skoter  
  Medlem  
  Skoterkortet  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15293  
  Antal nyheter: 5822  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 16044 st  
  Igår: 55750 st  
  Denna månad:
1244354 st
 
  Föreg. månad:
1905096 st
 
  Totalt: 91480946 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. micke666
2. sunnne
3. FrankJScott
4. TheOne
5. Swarte
6. Herbert
7. allimac32
8. Alpinemadness
9. Hajen54
10. abbe63
 
 
Här är du: Nyhetsarkiv > Ledarskapsbyte på Yamaha Motor Scandinavia
 

Ledarskapsbyte på Yamaha Motor Scandinavia

Yamaha Motor Scandinavia (YMSCA), ansvarig för Yamaha-verksamheten i Sverige, Norge, Danmark, Grönland, Island och Färöarna, meddelar att Michael van Zomeren från och med 1 juli 2024 kommer att sluta som Country Manager för Skandinavien.

Yamaha Motor Scandinavia (YMSCA), ansvarig för Yamaha-verksamheten i Sverige, Norge, Danmark, Grönland, Island och Färöarna, meddelar att Michael van Zomeren från och med 1 juli 2024 kommer att sluta som Country Manager för Skandinavien. Michael återvänder, efter att ha lett företaget framgångsrikt under de senaste sex åren, till Yamaha Motors huvudkontor i Nederländerna för ett nytt uppdrag som ännu inte har gjorts offentligt.

Samtidigt kommer Christopher Sjöblom att efterträda Michael van Zomeren som Country Manager. Christopher Sjöblom, för närvarande president för Yamahas marinfabrik, Inha Works Ltd. i Finland, har en lång karriär på Yamaha Motor Scandinavia som avdelningschef Marine och divisionschef Marine mellan 2016 och 2021.

Michael van Zomeren;
”Jag är mycket tacksam för det stöd jag fått under min tid på Yamaha Motor Scandinavia med ett fantastiskt Yamaha-team och ett fantastiskt nätverk av dedikerade Yamaha-återförsäljare. Jag är övertygad om att Yamaha kommer att fortsätta att blomstra i Christophers mycket kapabla händer”

Christopher Sjöblom;
”Jag är glad och hedrad över att få denna fantastiska möjlighet och ser samtidigt fram emot att fortsätta Michaels fantastiska arbete på Yamaha Motor Scandinavia”

Om Christopher Sjöblom
Christopher Sjöblom har över två decennier av erfarenhet inom den marina industrin med olika befattningar inom tillverkning, projektledning och affärsutveckling både i Norden och internationellt. Han har arbetat med kända företag som Yamaha, Nautor's Swan, North Sails och Buster. Sedan april 2021 har han varit VD för Inha Works Ltd., en del av Yamaha Motor Group, där han övervakar affärsverksamheten för Buster, Yamarin och Cross-båtar. Christopher är bosatt i Stockholm.

PRENUMERERA!» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se