Skoter.se
 
Navigera dig fram här   Tisdagen den 23:e juli 2024
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen  
  Nyhetsarkiv  
  Racing  
  Prenumeration  
  Tidigare tester  
  Videoteket  
  Till Salu  
  Auktion  
  Privata annonser  
  Forum - Skoter  
  Årets skoter  
  Medlem  
  Skoterkortet  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15293  
  Antal nyheter: 5822  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 16939 st  
  Igår: 55750 st  
  Denna månad:
1245249 st
 
  Föreg. månad:
1905096 st
 
  Totalt: 91481842 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. micke666
2. sunnne
3. FrankJScott
4. TheOne
5. Swarte
6. Herbert
7. allimac32
8. Alpinemadness
9. Hajen54
10. abbe63
 
 
Här är du: Nyhetsarkiv > Nytt nummer ute, nr 2-24!
 

Nytt nummer ute, nr 2-24!

Nu är säsongens andra nummer ute fullt med artiklar och tester. I ledaren har vi funderat lite på om det inte är högaktuellt att se över släpvagnsreglerna. Varför kan man dra ett 220x495´s släp med en Seat Leon och inte en Audi Q7?

Vi har kört och testat två UTVer i form av Linhai 1100 Diesel EPS samt Can-Am Traxter XU HD7, båda traktor T3B registrerade. Två helt olika typer av modeller men en gemensam nämnare att de gillar att arbeta.
Nyheterna fortsätter lanseras. I detta nummer har vi med Kawasaki, Honda och Kubota som alla släpper nytt. Vi har en del bra tips på utrustning på våra temasidor. Så där kan ni få ett och annat tips.

På retrosidan har vi hittat en av Yamahas ikoner i form av Yamaha Blaster. En riktigt Blast from the past.

Denna period på året är det dags att planera sommaren. Vi ger ett hett tips för de som vill köra ATV eller UTV utomlands. Sanddyner är både en speciell upplevelse och något man borde ha på sin bucketlist. Vi ger ett bra tips på ett välkänt resmål.

Tillbehör är något som vi alla associerar med vår fyrhjuling. Vi har gjort ett företagsbesök på ASP group som säljer Shark tillbehör. En riktigt stor firma som arbetar över hela Europa där leveransnoggrannhet är viktigt för dem.

Racingen går vidare med ytterligare en tävling i SxS Nordic med spännande tävling på Tierp arena. Vi fick dessutom det tråkiga beskedet att Dakar lägger ned ATV tävlingsklassen, men varför?
I segmentet ”Intressanta prylar”, sånt som man vill ha men inte alltid kan köpa, har vi listat några intressanta produkter. Vi har även tittat på hur säljstatistiken såg ut för 2023 och fram tills idag. I ATV och skogen har vi med några aktuella nyheter. Missa inte att skicka in din läsarbild till oss.

Läs mer om innehållet i detta nummer via länken, I tidningen, i menyn.
Glöm inte att prenumererar, htp://www.atv-quad.se/pren» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se